Airconditionservice

Airconditionservice på alle bilmærker og modeller

Er det blevet tid til airconditionservice? Hos Pandrup Autoservice tilbyder vi både service af aircondition og service af klimaanlæg i bil, og det kan være for både private og erhverv. Vi har kunder fra blandt andet Pandrup, Aabybro, Saltum og omegn.

​Vi er som dit lokale AutoMester-værksted en del af de frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder. Al vores service udføres i henhold til fabrikkens specifikationer, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser. Derudover kan du forvente, at vi yder en optimal service.

Vigtigt med løbende airconditionservice på bilen

En aircondition og et klimaanlæg skal vedligeholdes. Først og fremmest forsvinder der omkring 10 % kølervæske om året. Det kan føre til nedsat ydeevne og kan ligefrem forårsage alvorlige kompressorskader.

Dertil kommer, at det nødvendigt med løbende udskiftning af pollenfilter, sporemiddel og klimakompressorolie med videre. Der kan også være behov for mindre reparationer – måske skal en slange eller en pakning udskiftes.

Hvor ofte bør jeg få airconditionservice?

Anlægget bør tjekkes mindst én gang årligt, og det er nødvendigt med et større airconditionservice hver andet år. Dermed forlænge du anlæggets levetid, og samtidig kan du undgå kedelige lugtgener. Vi servicerer alle biler – det gælder stort set alle mærker og modeller.​

 

Kontakt os for at få en tid til synsklargøring

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ligesom du altid er velkommen til at kigge forbi. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et tjek eller en synsklargøring.

Du kan ringe på telefon 26 29 68 04 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail [email protected].

 

Service til airconditon tilbydes i Aabybro, Saltum og Pandrup