Opbevaring af dæk

​Billig, professionel og sikker opbevaring af dæk

​Er du på udkig efter et professionelt dækhotel? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Pandrup Autoservice tilbyder vi sikker opbevaring af dæk til dig – og så endda til en god pris. Vi servicerer primært kunder fra Pandrup, Saltum og Aabybro, men hjælper naturligvis også gerne kunder uden for disse områder.

Hvis vi skal opbevare dine dæk for dig, så er du garanteret, at de bliver opbevaret tørt, køligt og mørkt. Løse dæk bliver opbevaret lodret, mens komplette hjul bliver opbevaret vandret, da dette er mest optimalt. Du kan også bestille dækopbevaring med vask, hvor vi vasker dine hjul grundigt, inden de bliver lagt på hotellet. Du kan med andre ord trygt lade os opbevare dine dæk for dig sæsonen over.

Hvis du har brug for autohjælp, er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi har stor erfaring på området, hvorfor du trygt kan få hjælp hos os. Vi tilbyder for eksempel fritrækning eller bugsering af diverse køretøjer, og klarer desuden gerne den efterfølgende reparation, hvis der er behov for det.

​Vi er som dit lokale AutoMester-værksted en del af de frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder. Al vores service udføres i henhold til fabrikkens specifikationer, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser. Derudover kan du forvente, at vi yder en optimal service.

Derfor er professionel opbevaring af dæk en god idé

Vi er eksperter i opbevaring af dæk og hjul, og derfor ved vi, hvordan de skal håndteres bedst muligt. Ved at lade os stå for opbevaring slipper du for at skulle slæbe på de tunge dæk. 

Du sparer derudover tid og plads, så du kan bruge pladsen derhjemme til noget andet. Vi sørger desuden for, at der er korrekt dæktryk på dækkene, inden de skal på igen, og vi tjekker dem altid efter for skader og gør dig opmærksom på, om du bør skifte dækkene helt.

Hos os får du billig og professionel opbevaring af dine dæk og hjul.

Skal vi lave en aftale? Få opbevaring af dæk hos os!

Skal vi stå for opbevaring af dæk for dig? Så er du velkommen til at kontakte os for at lave en aftale. Vi besvarer også gerne spørgsmål om vores priser og andet.

Du kan kontakte os på telefon 26 29 68 04 eller e-mail [email protected], så vender vi tilbage med flere informationer og et godt tilbud til dig hurtigst muligt.