Klargøring til syn

Klargøring til syn af din bil

Er det tid til klargøring til syn? Hos Pandrup Autoservice hjælper vi bilejere med synsklargøring. Det kan være både privat- og erhvervsbiler, og vi klarer næsten alle bilmærker og modeller. Vores autoværkstedet ligger i Pandrup, men vi har også kunder fra blandt andet Aabybro, Saltum og omegn.

Lad os hjælpe dig med klargøring til syn

Almindelige personbiler, som er mere end fire år gamle, skal til periodisk til klargøring til syn hvert andet år. Her bliver der ført kontrol med, om bilen er i god stand, og om der er fejl, som kan påvirke miljøet og sikkerheden.

Vi tilbyder både synsklargøring og synstjek af bil. Måske ønsker du blot, at vi lige kigger bilen efter før synet, eller måske er der behov for klargøring af bil til syn. Det kan evt. kombineres med et ordinært serviceeftersyn, en reparation eller et dækskifte.​

Vi er dit lokale AutoMester-værksted, og dermed er vi en del af de frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder. Vi har konkurrencedygtige priser på klargøring til syn, og al service udføres i henhold til fabrikkens specifikationer. Vi lægger samtidig vægt på, at vi skal yde en optimal service.

Kontakt os for at få en tid til synsklargøring

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ligesom du altid er velkommen til at kigge forbi. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et tjek eller en synsklargøring.

Du kan ringe på telefon 26 29 68 04 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail [email protected].