Bjærgning

Pandrup autoværksted tilbyder bjærgning​

​Er der sket en ulykke, hvor der er behov for bjærgning? Så står Pandrup Autoservice altid klar med professionel hjælp. Vi er et kompetent autoværksted med mange års erfaring inden for diverse former for vejhjælp. Vi servicerer primært kunder i Pandrup, Saltum og Aabybro, men kommer også gerne uden for disse områder.

Hvis du har brug for autohjælp, er vi en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Vi har stor erfaring på området, hvorfor du trygt kan få hjælp hos os. Vi tilbyder for eksempel fritrækning eller bugsering af diverse køretøjer, og klarer desuden gerne den efterfølgende reparation, hvis der er behov for det.

​Vi er som dit lokale AutoMester-værksted en del af de frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder. Al vores service udføres i henhold til fabrikkens specifikationer, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser. Derudover kan du forvente, at vi yder en optimal service.

Vi varetager bjærgning af forskellige køretøjer

Vi tilbyder eksempelvis bjærgning af gravemaskine samt bjærgning af lastbiler. Du kan med andre ord få hjælp til enhver opgave her hos os, så tøv derfor aldrig med at ringe til os, hvis du har brug for en redning.

Hos os vil du blive mødt af kompetente og imødekommende fagfolk, som alle har mange års erfaring inden for bjærgning af mange forskellige køretøjer. ​Vi ved derfor, hvordan opgaven håndteres bedst muligt. Vores priser er altid konkurrencedygtige, uanset hvad opgaven lyder på.

Har du brug for hjælp? Vi står med glæde for din bjærgning!

Skal vi foretage bjærgning af dit køretøj? Så kontakt os gerne med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe, og derfor når vi 85 % af alle opgaver inden for en time. Vi kan enten kontaktes på telefon 26 29 68 04 eller e-mail [email protected], så hører du fra os hurtigst muligt.